Logo da.boatexistence.com

Skal din pistol være i et hylster?

Indholdsfortegnelse:

Skal din pistol være i et hylster?
Skal din pistol være i et hylster?

Video: Skal din pistol være i et hylster?

Video: Skal din pistol være i et hylster?
Video: Ny pistol til Forsvaret 2024, Kan
Anonim

Uanset om du bærer åben eller skjult, skal du altid bruge et hylster til at sikre pistolen. Uanset hvilken type våben du ejer, bør sikkerhed være din højeste prioritet, og et godt hylster kan hjælpe dig med at bære dit våben sikkert.

Kan jeg bære min pistol uden et hylster?

Der er tre hovedmetoder til at bære et håndvåben uden et hylster: at putte ind i bæltet eller linningen, at bære lommer og at bære det uden for kroppen … Lommebæring er en anden simpel bæremetode. Det er muligt at bære sikkert; der er hylstre designet eksplicit til lommebæring.

Har du brug for et hylster til at åbne?

Du skal bruge et godt hylster og et våbenbælte

Generelt et uden for linningen eller OWB-hylsterDe er lette at montere og bære, da pistolen bevæger sig med dig, og forudsat at du ikke dækker den til, er de let synlige, hvilket - igen - typisk er et lovkrav for åben bæring.

Skal din pistol være i et hylster i din bil?

Californien forbyder generelt en person at bære en skjult pistol i et motorkøretøj , medmindre pistolen er i en låst container eller køretøjets bagagerum, 1 eller personen har en gyldig skjult våbenlicens.2 (skydevåben båret åbent i bæltehylstre betragtes ikke som "skjult").

Kan jeg have min pistol i lommen?

Læg ikke hånden i våbenlommen, medmindre du er bange for dit liv eller alvorlig kropsskade Med andre ord, vær ikke "den fyr", der gør det så tydeligt, at han bærer skjult, fordi han altid rækker ud i lommen for at sikre sig, at pistolen er okay og vil røre den.

Anbefalede: