Logo da.boatexistence.com

Hvad indlæses i et computersystem?

Indholdsfortegnelse:

Hvad indlæses i et computersystem?
Hvad indlæses i et computersystem?

Video: Hvad indlæses i et computersystem?

Video: Hvad indlæses i et computersystem?
Video: Introduction To Computer System | Beginners Complete Introduction To Computer System 2024, Kan
Anonim

Input refererer til enhver information eller data, der sendes til en computer til behandling … For at sige det enkelt, er input det at indtaste data i en computer. Når først dataene er indtastet i computeren, kan de behandles, og den instruktion, der blev kommanderet, kan udføres.

Hvad indtastes i et computersystem?

En input-enhed er noget, du forbinder til en computer, der sender information til computeren. En outputenhed er noget, du forbinder til en computer, som har information sendt til sig.

Hvordan indlæses data i et computersystem?

Input: Hentning af data fra brugeren til computeren. Nogle inputdata kan gå direkte til computeren til behandlingInput i denne kategori omfatter stregkoder, tale, der kommer ind i computeren gennem en mikrofon, og data indtastet ved hjælp af en enhed, der konverterer bevægelser til handling på skærmen.

Hvad udlæses i et computersystem?

Data genereret af en computer omtales som output. Dette omfatter data produceret på softwareniveau, såsom resultatet af en beregning, eller på et fysisk niveau, såsom et udskrevet dokument. … Den mest brugte outputenhed er computerens skærm, som viser data på en skærm.

Hvilke enheder gør det muligt at indtaste data på en computer?

Din computer kan acceptere input fra utallige typer perifere enheder, der hver især er designet til at rumme specifikke typer data

  • Keyboards. …
  • Pegeredskaber. …
  • Datadrev. …
  • Lyd-/videoenheder. …
  • MIDI-enheder. …
  • Specialiseret hardware.

Anbefalede: