Logo da.boatexistence.com

Hvem dater rusev?

Indholdsfortegnelse:

Hvem dater rusev?
Hvem dater rusev?

Video: Hvem dater rusev?

Video: Hvem dater rusev?
Video: Emma Raducanu regrets inviting the ball boy onto the court 2024, Juli
Anonim

Rusev og Lana fandt snart sammen og begyndte at date Rusev og Lana blev ved med at arbejde sammen, og deres venskab blev til kærlighed. Duoen begyndte at date kort efter, og resten er historie. Lana og Rusev blev gift i 2016 og var jævnligt vist på WWE TV i omkring 6 år, før Rusevs WWE's udgivelse.

Hvem dater Rusev lige nu?

90 dages forlovede alum Darcey Silva er forlovet med kæresten Georgi Rusev - og Us Weekly har et eksklusivt kig på forslaget. Parret, der første gang chattede online, mødtes personligt i februar 2020 ved Super Bowl. De begyndte hurtigt at date og flyttede sammen under karantænen.

Er Lana og Rusev kærester?

Den 11. oktober rapporterede TMZ, at Lana var blevet forlovet med Rusev, hvilket Lana bekræftede. Lana vendte tilbage, igen som en skurk, i episoden af Raw den 30. november, hvor hun og Rusev refererede til deres forlovelse.

Er Rusev og Lana stadig sammen 2020?

Lana og Rusev. Det er velkendt, at selvom Lana i øjeblikket er i et forhold med Bobby Lashley på WWE TV, er den tidligere Total Divas-stjerne gift med Rusev, som hun har været i et forhold med siden 2013. … Lana og hendes mand bliver så endnu et par, der er splittet mellem de to kampagner.

Hvem er Bobby Lashleys kone?

Kristal Marshall Los Angeles, Californien, U. S. Parker, Colorado, U. S. Kristal Melisa Marshall (født 11. november 1983) er en amerikansk model, skønhedsdronning og pensioneret professionel wrestler, som er bedst kendt for sin tid i World Wrestling Entertainment på sit SmackDown-mærke og i Total Nonstop Action Wrestling (TNA).

Anbefalede: