Hvad er en ninja-defuse?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en ninja-defuse?
Hvad er en ninja-defuse?

Video: Hvad er en ninja-defuse?

Video: Hvad er en ninja-defuse?
Video: Xyp9x 1V5 NINJA DEFUSE - IEM Chicago 2024, September
Anonim

For dem, der ikke ved det, er ninja-defuse en teknik i bombescenarier (ikke i det virkelige liv), hvor du bruger ekstrem ste alth og uskadeliggør bomben uden modstandere bemærker det.

Hvad tæller som en defuse ninja?

En af de mest berømte måder at udføre en ninja defuse på er simpelthen at smide røgen for at bombe og desarmere den i røgen … Men hvis du ønsker at udføre ninja defuse på denne måde bør du placere dig i røgen på den rigtige måde. Ventil. Hvis der er et dæksel i nærheden af bomben, skal du bare bruge det.

Hvordan uskadeliggør du tavse Valorant?

Alle spillere skal gøre er at holde din korttast nede, samtidig med at du planter Spiken. Dette annullerer Spike planting-animationen, men planter stadig Spike uden at lave nogen støj. Se videoen nedenfor!

Kan du uskadeliggøre en ninja i Valorant?

Dette er ikke en Valorant WikiHow, men du kan bruge disse tips

For dem, der ikke ved det, er ninja-defuse en teknik i bombescenarier (ikke i det virkelige liv), hvor du bruger ekstrem ste alth og uskadeliggør bomben, uden at modstanderne opdager det.

Hvordan uskadeliggør du en spids?

Enhver spiller på det forsvarende hold kan uskadeliggøre opladningen og har ikke brug for yderligere udstyr - hver spiller er udstyret med den enhed. Gå til Spike, tryk på den højre tast (standard 4 på tastaturet) og vent. Processen med at frakoble Spike tager 7 sekunder.

Anbefalede: