Hvad sdsu er kendt for?

Indholdsfortegnelse:

Hvad sdsu er kendt for?
Hvad sdsu er kendt for?

Video: Hvad sdsu er kendt for?

Video: Hvad sdsu er kendt for?
Video: SDSU Campus Tour 2022 2024, September
Anonim

SDSU tilbyder bachelorgrader i 97 områder, mastergrader i 84 områder og doktorgrader i 21 områder, samt programmer på regionale mikrosites og rundt om i verden. SDSU rangerer som nr. 1 California State University i føderal forskningsstøtte, og som et af de bedste offentlige forskningsuniversiteter i Californien.

Hvilke hovedfag er SDSU kendt for?

De mest populære hovedfag ved San Diego State University omfatter: Business Administration and Management, General; Psykologi, Generelt; Sport, Kinesiologi og Fysisk Uddannelse/Fitness, Generelt; Multi-/Interdisciplinære Studier, Andet; Maskiningeniør; Biologi/biologiske videnskaber, generelt; Økonomi, Generelt; …

Hvad gør SDSU unik?

De fleste studerende på SDSU er involveret i flere organisationer, der kombinerer atletik, æresforeninger, græsk liv og studerendes ledelse. Campus er smuk. Det omkringliggende miljø er fantastisk. Det, jeg elsker mest ved San Diego State University, er mængden af variation, der tilbydes i klasser og hovedfag.

Er SDSU en festskole?

SDSU har været kendt som en "partyskole" i årtier Universitetet blev rangeret som nr. 3 på Playboy magazine's liste over particampusser i 1986. … Universitetet kræver alle studerende for at tage en interaktiv onlinetest, eCHECKUP TO GO, som vurderer og giver feedback på en elevs alkoholindtag.

Hvorfor skal du gå til SDSU?

Her er 5 grunde til, hvorfor du skal deltage i SDSU

  • 1 Placering. San Diego er kendt for sit solrige vejr og sandstrande hele året rundt. …
  • 2 Uddannelse. SDSU har ikke kun en fantastisk beliggenhed, men uddannelsen der er også fantastisk. …
  • 3 Studer i udlandet. …
  • 4 græsk liv.

Anbefalede: