Logo da.boatexistence.com

I spor efter mening?

Indholdsfortegnelse:

I spor efter mening?
I spor efter mening?

Video: I spor efter mening?

Video: I spor efter mening?
Video: 🟢 $15,000 FOR 15 MINUTES - LIVE TRADING SESSION ON QUOTEX | Quotex Strategy | Quotex Trading 2024, April
Anonim

sætning. Hvis nogen eller noget er på vej, handler eller udvikler de sig på en måde, der sandsynligvis vil resultere i succes. Det kan tage lidt tid at få økonomien tilbage på sporet. Synonymer: på kurs, til tiden, på mål, på tidsplan Flere synonymer af på sporet.

Er vi stadig på sporet i en sætning?

Sætningseksempler for vi er stadig på vej fra inspirerende engelske kilder. Én læste: " Jeg havde en chance for at opdatere, og vi er stadig på sporet" E-mailen lød: "Jeg havde en chance for at opdatere, og vi er stadig på sporet". På et hvilket som helst tidspunkt kan enhver deltager henvise til disse punktpunkter og se, om vi stadig er på rette spor.

Hvad betyder tilbage på sporet?

Et sidste udtryk for i dag er at komme tilbage på sporet, og det betyder at vende tilbage til den rigtige vej eller den rigtige retning. Forestil dig f.eks., at du er til et møde på arbejdet, og mødet fokuserer på et bestemt emne.

Er på sporet et formsprog?

Udvikling eller udvikling som planlagt, planlagt eller forventet. Alle i hele vores afdeling er på vej til at opfylde deres salgskvoter for året. Projektet var på rette spor, før chefen stoppede, men hvem ved, hvornår vi bliver færdige nu!

Hvordan bruger du tilbage på sporet i en sætning?

Efter en nylig hektisk besværgelse ser det ud til, at Civil Union Bill er tilbage på sporet. I løbet af mindre end en uge er jeg gået fra at være noget deprimeret til at føle, at livet er tilbage på sporet.

Anbefalede: