Gik jason momoa til csu?

Indholdsfortegnelse:

Gik jason momoa til csu?
Gik jason momoa til csu?

Video: Gik jason momoa til csu?

Video: Gik jason momoa til csu?
Video: Wolves Official Trailer #2 (2014) - Jason Momoa, Lucas Till Movie HD 2024, September
Anonim

I Des Moines valgte han at tage hovedfag i havbiologi. Han besluttede sig dog for at flytte til Fort Collins, Colorado for at skifte til Colorado State University. … På Colorado State University skiftede Momoa sin hovedfag til dyrelivsbiologi.

Hvilket college gik Jason Momoa på?

På Colorado State University skiftede Momoa sin hovedfag til dyrelivsbiologi. Før han var i stand til at afslutte sin uddannelse, sagde Momoa, at han ønskede at flytte tilbage til sit fødested, Hawaii.

Boede Jason Momoa i Fort Collins?

Momoas repræsentation bekræftede, at han boede i Fort Collins, da han var yngre, men ifølge universitetet var han aldrig studerende på CSU. … Født på Hawaii og opvokset i Iowa, Momoa blev tilbudt et stipendium til Fort Lewis College i Durango.

Hvor gik Jason Momoa i skole i Iowa?

NORWALK, Iowa -

Han spillede rollen som Jason Ioane i den populære actionserie, da han kun var 19. Momoa har sidenhen spillet hovedrollen som Khal Drogo i HBO-serien "Game of Thrones" " og medvirkede som DC's "Aquaman". Momoa dimitterede fra Norwalk High School i 1997.

Hvorfor flyttede Jason Momoa til Iowa?

Momoa, et enebarn, blev født i Honolulu af en fotografmor og en malerfar ifølge Des Moines Register, men han blev flyttet til Madison County, Iowa, 6 måneder gammel efter hans forældre blev skilt Momoa flyttede tilbage til Hawaii efter at have afsluttet gymnasiet for at gå på University of Hawaii.

Anbefalede: