Hvilket universitet er nsu?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket universitet er nsu?
Hvilket universitet er nsu?

Video: Hvilket universitet er nsu?

Video: Hvilket universitet er nsu?
Video: Почему именно Высший колледж информатики НГУ? 2024, Oktober
Anonim

Nova Southeastern University (NSU eller uformelt Nova) er et privat forskningsuniversitet med hovedcampus i Fort Lauderdale-Davie, Florida. Universitetet består af i alt 18 gymnasier, centre og skoler, der tilbyder over 150 studieprogrammer.

Hvad er NSU kendt for?

NSU er klassificeret som et forskningsuniversitet med "høj forskningsaktivitet" af Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching. Engagement Classification, og er også den største private, non-profit institution i USA …

Er NSU et godt universitet?

Inden for Florida tilbyder NUS Florida god kvalitet til en høj pris. Nova Southeastern University er rangeret som 16 ud af 62 i Florida for kvalitet og 29 ud af 43 for Florida-værdi. Dette gør det til en god kvalitet, men overpris i staten.

Er NSU prestigefyldt?

Nova Southeastern University er rangeret som 213 i nationale universiteter. Skoler rangeres efter deres præstation på tværs af et sæt bredt accepterede indikatorer for ekspertise.

Er Northern State en god skole?

Northern State University er rangeret som 5 ud af 11 i South Dakota for kvalitet og 6 ud af 11 for South Dakota-værdi. Dette gør den til gennemsnitlig kvalitet til en rimelig pris i staten.

Anbefalede: