Logo da.boatexistence.com

Gav kjaer cpr?

Indholdsfortegnelse:

Gav kjaer cpr?
Gav kjaer cpr?

Video: Gav kjaer cpr?

Video: Gav kjaer cpr?
Video: Captain, Leader and Hero! Simon Kjaer saves Christian Eriksen's life 2024, Kan
Anonim

En grund til det kan være denne mand…" "Danmarks kaptajn Simon Kjaer sikrede, at Eriksen ikke slugte sin tunge, da han var bevidstløs, gav ham CPR," fort alte truppen. for at danne et beskyttende skjold omkring ham, trøstede Eriksens forfærdede kone og har nu ført sit hold tilbage i spillet.

Foretog Danmarks kaptajn CPR?

Danmarks kaptajn Simon Kjaer blev hyldet som en "helt" efter at have anbragt Eriksen i oprejsningsposition, mens han var bevidstløs og givet CPR til sin ven, før lægerne ankom.

Begyndte Kjaer CPR?

Kjaer er blevet hædret for sin reaktion og "exceptionelle lederegenskaber", da han ikke kun satte Eriksen i genopretningspositionen og startede CPR, han brugte også sine holdkammerater som et skjold for at holde Eriksen fra mediernes syn og derefter trøstede Inter Milan-spillerens makker.

Hvad gjorde Simon Kjaer?

Simon Kjaer, som er Danmarks kaptajn, var en af de første spillere på banen og dukkede op for at forhindre Christian Eriksen i at sluge sin tunge under et UEFA Euro 2020-opgør på lørdag.

Gav Simon Kjaer Eriksen CPR?

Eriksen fik et hjertestop under Danmarks EM 2020-kamp med Finland, og Kjaer spillede en afgørende rolle i at hjælpe sin holdkammerat. Forsvareren var den første, der tog sig af Eriksen og sørgede for, at han ikke slugte sin tunge, mens han lå bevidstløs og endda gav ham CPR, før lægerne ankom

Anbefalede: