Logo da.boatexistence.com

Hvilket universitet er i Brownsville, texas?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket universitet er i Brownsville, texas?
Hvilket universitet er i Brownsville, texas?

Video: Hvilket universitet er i Brownsville, texas?

Video: Hvilket universitet er i Brownsville, texas?
Video: Everything you think you know about addiction is wrong | Johann Hari 2024, Kan
Anonim

Brownsville er en by i Cameron County i den amerikanske delstat Texas. Det er på den vestlige Gulf Coast i det sydlige Texas, støder op til grænsen til Matamoros, Mexico. Byen dækker 145,2 kvadratkilometer og har en anslået befolkning på 182.781 i 2019.

Har Brownsville Texas et college?

Der er tre hovedskoler i Brownsville TX– University of Texas at Brownsville, Texas Southmost College, og et region alt campus ved University of Texas He alth Science Center – også som et Southern Careers Institute-campus, et Kaplan College-campus og South Texas Vocational Technical Institute.

Hvad er La Salle University kendt for?

De La Salle University positionerer sig selv som en elevcentreret og forskningsinstitution for videregående uddannelse, der bygger fundamentet for morgendagens ledere. Det er kendt for sin akademiske ekspertise, banebrydende forskning og styrkende samfundsengagement.

Hvad er specielt ved Brownsville Texas?

Brownsvilles semi-tropiske klima er anerkendt som et af de dejligste i landet. Byen har en gennemsnitstemperatur på 74 grader og en gennemsnitlig nedbør på 25,55 tommer. Den gennemsnitlige relative luftfugtighed er 75.25%. Det behagelige klima året rundt sørger for en overflod af rekreativ sjov og aktiviteter.

Hvad er acceptprocenten for La Salle?

La Salle University optagelser er selektiv med en acceptrate på 76%. Halvdelen af ansøgerne optaget på La Salle University har en SAT-score mellem 980 og 1180 eller en ACT-score på 21 og 26.

Anbefalede: