Logo da.boatexistence.com

Hvor gammel er Bob Downe?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er Bob Downe?
Hvor gammel er Bob Downe?

Video: Hvor gammel er Bob Downe?

Video: Hvor gammel er Bob Downe?
Video: Как стричь ЖЕНСКИЕ СТРИЖКИ 2023 | Уроки стрижек Пошагово | Женская стрижка БОБ КАРЕ ПИКСИ 2024, Kan
Anonim

Mark Trevorrow er en australsk komiker, tv-vært og mediepersonlighed. Han voksede op i Melbourne-forstaden Murrumbeena, den tredje søn af Alan, en bygmester, der blev lærer, og hans kone Dorothy. Han har en yngre søster og to ældre brødre. I sine teenageår kom han ud til sin familie som homoseksuel.

Hvad laver Bob Downe nu?

En af Australiens mest elskede komediefigurer, Bob vender tilbage til et meget intimt show ombord på Love Boat Cruise. … Bob har lavet Love Boat Cruise-shows i løbet af de sidste par måneder. "Det har været sjovt," siger han.

Hvem spillede Bob Downe?

Selv om du er en berømt stjerne inden for kabaret, komedie, tv og teater, genkender du måske ikke med det samme navnet Mark TrevorrowMen hans safaridragt-bærende, blonde, hjelmhårede alter ego Bob Downe har kultstatus i australsk kultur med en stor lokal og international tilhængerskare, der spænder over 40 år.

Hvad er Bob nede?

En af Australiens mest elskede og varige komediefigurer, Bob Downe, er skabelsen af journalisten, komikeren, skuespilleren og tv-stationen Mark Trevorrow Mark blev født i Melbourne, uddannet journalist på Herald Sun og flyttede til Sydney i 1982 med den store succes for hans kabaretgruppe The Globos.

Hvem er tænketankens medarbejder?

Paul McDermott er vært for ABC's nye quizserie Tænketank. Vær forberedt på at "lukke porten" om Paul "Paully" McDermott, når komikeren og tv-personligheden vender tilbage til skærmene som vært for ABC's nye quiz-show om aftenen, Think Tank.

Anbefalede: