Logo da.boatexistence.com

Hvad er sans serif-skrifttyper?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er sans serif-skrifttyper?
Hvad er sans serif-skrifttyper?

Video: Hvad er sans serif-skrifttyper?

Video: Hvad er sans serif-skrifttyper?
Video: What is a sans serif font? 2024, Juli
Anonim

I typografi og bogstaver er en sans-serif, sans serif, gotisk eller blot sans letterform en, der ikke har udvidende funktioner kaldet "serifs" i slutningen af streger. Sans-serif-skrifttyper har en tendens til at have mindre stregbreddevariationer end serif-skrifttyper.

Hvad er et eksempel på en sans serif-skrifttype?

Udtales SAN-SERR-if. En kategori af skrifttyper, der ikke bruger seriffer, små linjer i enderne af tegn. Populære sans serif-skrifttyper omfatter Helvetica, Avant Garde, Arial og Geneva. Serif-skrifttyper omfatter Times Roman, Courier, New Century Schoolbook og Palatino.

Hvad betyder sans i skrifttyper?

Svaret er blot i navnet. En serif er en dekorativ streg, der afslutter enden af en bogstavstamme (nogle gange også kaldet "fødderne" af bogstaverne). Til gengæld er en serif-skrifttype en skrifttype, der har seriffer, mens en sans serif er en skrifttype, der ikke (deraf "sans").

Hvilke typer sans serif-skrifttyper er der?

Nogle af de mest populære sans serif-skrifttyper på den sorte inkluderer Arial, Helvetica, Proxima Nova, Futura og Calibri.

Hvad er en serif og sans serif-skrifttype?

De dekorative streger: En serif er en dekorativ streg, der strækker sig ud for enden af en bogstavform. Skrifttyper, der har seriffer, omtales som serif-skrifttyper, mens sans-serif-skrifttyper ikke har disse dekorative streger. … Nogle populære sans-serif-skrifttyper er Arial, Futura og Helvetica

Anbefalede: