Logo da.boatexistence.com

Hvad er definitionen af graviditet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er definitionen af graviditet?
Hvad er definitionen af graviditet?

Video: Hvad er definitionen af graviditet?

Video: Hvad er definitionen af graviditet?
Video: Graviditet uge 1 2024, Kan
Anonim

Graviditet er defineret som antallet af gange, en kvinde har været gravid. Paritet er defineret som det antal gange, hun har født et foster med en gestationsalder på 24 uger eller mere, uanset om barnet er født levende eller dødfødt.

Er graviditet et ord?

Graviditet hos mennesker

I human medicin henviser "graviditet" til det antal gange, en kvinde har været gravid, uanset om graviditeterne blev afbrudt eller resulterede i en levende fødsel: Udtrykket "gravida" kan bruges til at henvise til en gravid kvinde.

Hvad bruges graviditet til at beskrive?

I medicin refererer graviditet til antallet af gange, en kvinde har været gravidEn gravida er en gravid kvinde. En nulligravida eller gravida 0 er en kvinde, der aldrig har været gravid. En primigravida eller gravida 1 er en kvinde, der er gravid for første gang eller har været gravid én gang.

Hvad betyder g4p3 under graviditet?

Obstetrisk historie: G4, P3, A1 eller gravida 4, para 3, abortus 1. Når et eller flere af tallene er 0, er den foretrukne form at skrive ud termerne: gravida 2, para 0, abortus 2. G: gravida (antal graviditeter) P: para (antal fødsler af levedygtige afkom) A eller Ab: abortus (aborter)

Hvad betyder førfødselspleje?

Fødselspleje, også omt alt som prænatal care, består af en altomfattende behandling af patienter gennem hele deres graviditetsforløb.

Anbefalede: