Logo da.boatexistence.com

Skal kommunismen med store bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Skal kommunismen med store bogstaver?
Skal kommunismen med store bogstaver?

Video: Skal kommunismen med store bogstaver?

Video: Skal kommunismen med store bogstaver?
Video: БЫСТРЫЙ ASMR 👩‍⚕️ 29 РОЛЕВЫХ по Алфавиту 👷‍♀️🕵️‍♀️ АСМР / 29 Roleplays 2024, Kan
Anonim

Ordet " kommunisme" skrives med stort, uanset om det bruges som et egentligt eller almindeligt substantiv fællesnavneord "Middag" refererer alene til et tidspunkt på dagen, ikke en bestemt person eller virksomhed. Som sådan betragtes det ikke som et egennavn og behøver ikke at skrives med stort. De eneste øjeblikke, hvor det skal skrives med stort, er i tilfælde af, at det starter en sætning, eller når ordet middag er en del af en større titel eller navn. https://capitalizemy title.com › ufaqs › is-noon-capitalized

Er middag med store bogstaver?

når det er det første ord i en sætning. … "Kommunistpartiets medlemmer vil protestere i morgen."

Kapitaliserer du socialisme og kommunisme?

Kommunisme, kapitalisme, socialisme og solidaritet har brug for hætter i overskrifter og artikler? Dine tre "ismer" er almindelige navneord og må ikke skrives med stort (undtagen selvfølgelig, når de er det første ord i en sætning/titel/overskrift/osv).

Er kommunister med store bogstaver i AP-stil?

Capitalize Communist, konservative, demokratiske, liberale, republikanske, socialister osv., når de refererer til et bestemt parti eller dets medlemmer. Små bogstaver i navnet på en filosofi i navneord og adjektivformer, medmindre det er afledt af et egennavn: kommunisme, kommunist; fascisme, fascist. …

Skal kapitalismen med store bogstaver?

Kapitalisme er et substantiv og repræsenterer et politisk koncept eller ideologi. Kapitalisme er i de fleste tilfælde ikke navnet på et parti eller en gruppe mennesker, så det kan ikke være et egennavn. Derfor er kapitalismen med små bogstaver.

Er kommunist skrevet med stort som et adjektiv?

Kommunisme er et almindeligt substantiv, og som sådan behøver hverken det eller nogen adjektiv afledt af det norm alt at begynde med et stort bogstav.

Anbefalede: