Logo da.boatexistence.com

Hvad er bogstavet p i tegnsprog?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er bogstavet p i tegnsprog?
Hvad er bogstavet p i tegnsprog?

Video: Hvad er bogstavet p i tegnsprog?

Video: Hvad er bogstavet p i tegnsprog?
Video: Den nye pige - En film om mobning 2024, Juni
Anonim

Bogstavet P er underskrevet som K, men formeren holdes på hovedet. Hold din dominerende hånd nede, håndfladen vendt ind, med pege- og langfingeren stikker ud som et omvendt bogstav 'V', mens din tommelfinger er gemt ind mellem de to forlængede fingre.

Hvad er bogstaverne for tegnsprog?

Dette er " h" og "u", "k" og "p" (tommelfinger på langfingeren), "g" og "q" og i uformelle sammenhænge, "d" og "g/q". Ved hurtig signatur skelnes "n" fra "h/u" ved orientering. Bogstaverne "a" og "s" har samme orientering og er meget ens i form.

Hvad er z i/tegnsproget?

Bogstavet Z er underskrevet ved at holde pegefingeren op på din dominerende hånd, håndfladen vender udad med resten af fingrene trukket ind i en knytnæve, og tegner bogstavet ' Z' med dit indeks i vejret.

Hvad er tegnsproget for kærlighed?

For at underskrive Jeg elsker dig på amerikansk tegnsprog (ASL), peg på din tommelfinger og pegefinger for at danne et "L" Mens du holder dem udstrakt, løft din lillefinger. Din lang- og ringfinger bliver ved med at røre din håndflade. Til sidst skal du rette din hånd mod den person, du taler med.

Må jeg få et kys på tegnsprog?

For at underskrive kys skal du starte med at strække dine fingre og holde dem sammen. Rør derefter din mund efterfulgt af dit kindben. Det er som om du viser nogen, hvordan man giver et kindkys. De tager deres læber og rører dem på din kind.

Anbefalede: