Logo da.boatexistence.com

Er aske blevet en pokemon-mester endnu?

Indholdsfortegnelse:

Er aske blevet en pokemon-mester endnu?
Er aske blevet en pokemon-mester endnu?

Video: Er aske blevet en pokemon-mester endnu?

Video: Er aske blevet en pokemon-mester endnu?
Video: Helt Rundtosset 2024, Kan
Anonim

Vil Ash nogensinde blive en Pokemon-mester? På trods af at han vandt Alola League Championships og blev regionens første mester nogensinde, betragter Ash sig ikke som en Pokémon Master … Selvom Ash selv har udt alt, at det stadig kun ville være et skridt at vinde denne turnering mod at blive en Pokémon Master.

Hvor lang tid tog det Ash at blive en Pokemon-mester?

Ash Ketchum bliver endelig Pokémon-mester efter 22 år! - Hinduen.

Er Goh ved at erstatte aske?

Goh kan ikke erstatte Ash, som har været seriens hovedperson i mere end 20 år. Goh er mere tilbøjelig til at være en ledsager-type karakter i fremtidige sæsoner som Brock eller Tracey. Dog kan franchisen kun gøre ham til hovedfokus i Pokemon Journeys-sagaen, men han vil ikke optræde senere i fremtidige sæsoner.

Bliver aske den bedste?

Ash ville altid nå langt, men manglede at tage mesterskabet, og i et stykke tid troede fans, at det altid ville være sådan. Men efter seks andre regioner med Pokémon Leagues, blev Ash endelig en mester i Alola-regionen.

Er Ash Ketchum stadig i Pokemon?

Ash Ketchum har været den primære hovedperson i Pokémon-animationsserien siden dens debut i 1997. … På trods af at hans mål er nået, er han fortsat med at spille med i Pokémon Journeys, hvor det måske var bedre for Ash for at endelig gå på pension og forlade Pokémon-serien

Anbefalede: