Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man beskære styrax japonica?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man beskære styrax japonica?
Hvornår skal man beskære styrax japonica?

Video: Hvornår skal man beskære styrax japonica?

Video: Hvornår skal man beskære styrax japonica?
Video: Japanese snowbell tree (Styrax japonicus) 2024, Juli
Anonim

For at forme væksten kan japansk sneklokke beskæres. Det er bedst at gøre dette i sen vinter eller det tidlige forår, før ny vækst begynder. De nederste grene af Styrax japonicus kan beskæres for at give den en mere træform.

Mister en japansk sneklokke sine blade?

Farven på efterårets løv er ikke spektakulær, men bladene bliver gule til røde. Japanske sneklokker slipper deres små blade sent på efteråret, og deres sarte grene, der zig-zagger i spidserne, er ru og ru, hvilket giver en interessant vintersilhuet.

Hvordan passer du på et japansk sneklokketræ?

Den har brug for rig, veldrænet sur jord, fuld sol eller delvis skygge og beskyttelse mod stærk vind. Dette træs grene vokser vandret, så giv det plads til at sprede sig. Japansk sneklokketræ tåler ikke tørke. Det kræver konsekvent fugtig, men ikke fugtig, jord for den bedste vækst.

Hvordan dyrker du Styrax japonica?

Dræk Styrax japonicus i fugtig, men veldrænet jord på et beskyttet sted i fuld sol til delvis skygge. Beskær årligt for at begrænse størrelsen.

Hvordan formerer du Styrax?

Styrax japonicus formeres med frø og nåletræsstiklinger. De modne frø er tilgængelige i rigelige mængder i oktober. Frøene har dog brug for dobbelt dvale for at sikre den bedste spiringshastighed.

Anbefalede: