Logo da.boatexistence.com

Er smagsblæste guldfisk glutenfri?

Indholdsfortegnelse:

Er smagsblæste guldfisk glutenfri?
Er smagsblæste guldfisk glutenfri?

Video: Er smagsblæste guldfisk glutenfri?

Video: Er smagsblæste guldfisk glutenfri?
Video: What Do Goldfish Eat | What Can Goldfish Eat | What Food Can Goldfish Eat 2024, Juli
Anonim

De er ikke glutenfri og er ikke sikre for personer med cøliaki eller glutenallergi/intolerance. Dette inkluderer alle typer guldfisk, såsom Flavor Blasted-udgaven, den søde småkage-guldfisk og ethvert andet guldfisk-produkt, der findes på Pepperidge Farm-produktsøgeren for Goldfish-mærket.

Kan glutenfrie mennesker spise guldfisk?

Goldfish Puffs Pas på, kun Goldfish-PUFFS er glutenfri, ikke de andre varianter.

Hvad er Flavor Blasted Goldfish?

Med Goldfish-crackers kommer smilene naturligt. Bagt med ægte ost, plus ingen kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler, Goldfish Flavor Blasted Xtra Cheddar er en snack, som hele familien vil elske. Den ekstra punch af ost- smagende smag får børn til at vende tilbage for denne altid bagte, aldrig stegte, godbid.

Er fuldkornsguldfisk glutenfri?

Det er rigtigt – din yndlingssnack i barndommen er blevet taget til et helt nyt niveau. Ikke alene er disse Goldfish mærkets første glutenfri mulighed, de er også større og dristigere, bogstaveligt og på anden måde.

Er Goldfish Flavor Blasted sund?

På den anden side er varianterne Flavour Blasted og Goldfish Grahams generelt mindre sunde end standardvarianterne. Generelt er Goldfish Crackers sundere end de fleste andre kiks, chips og lignende snacks.

Anbefalede: