Logo da.boatexistence.com

Skal du plante bluebonnet-frø?

Indholdsfortegnelse:

Skal du plante bluebonnet-frø?
Skal du plante bluebonnet-frø?

Video: Skal du plante bluebonnet-frø?

Video: Skal du plante bluebonnet-frø?
Video: Du plantet et frø 2024, Kan
Anonim

Bluebonnets vokser bedst i jord, der er basisk, moderat i frugtbarhed og vigtigst af alt, veldrænet. Fuld sol er også nødvendig for den bedste vækst. Frø kan plantes 1. september til 15. december; for de bedste resultater skal du dog plante frø senest i midten af november

Kommer Texas bluebonnets tilbage hvert år?

Det kan tage flere år at etablere en god stand for bluebonnets, og de kræver nogle særlige forhold for at trives. Men når de først er i gang, bør dine blå motorhjelmer gensees og dukke op igen hvert forår.

Kan du plante bluebonnet-frø om foråret?

Såning af vilde frø

Bluebonnets klarer sig bedst, når de sås om efteråret. Dette gør det muligt for planterne at fuldføre deres dvalecyklus, så de kan begynde at vokse i tidligt forår. Drys frøene oven på jorden, så omkring tre frø for hver 6 kvadratcentimeter jordoverflade.

Kan bluebonnets vokse uden for Texas?

Bluebonnets (Lupin) er hårdføre vinterplanter, der er hjemmehørende i Texas. Dog vil Texas Lupines blive beskadiget af temperaturer under 10 grader F.

Er det ulovligt at vælge en bluebonnet i Texas?

Men ifølge Texas Commission on Environmental Quality og Texas Department of Public Safety, , er der faktisk ingen specifik lov, der forbyder at vælge bluebonnets. Når det er sagt, er det ulovligt at vælge bluebonnets på privat ejendom på grund af lovovertrædelser.

Anbefalede: