Logo da.boatexistence.com

Hvad er en subtropisk skov?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en subtropisk skov?
Hvad er en subtropisk skov?

Video: Hvad er en subtropisk skov?

Video: Hvad er en subtropisk skov?
Video: Hvad er skov for dig? 2024, April
Anonim

Tropisk og subtropisk fugtig skov, også kendt som tropisk fugtig skov, er en tropisk og subtropisk skovhabitattype defineret af World Wide Fund for Nature. Naturtypen er nogle gange kendt som jungle.

Hvad er et subtropisk skovbiom?

Generelt fundet i store, diskontinuerlige pletter centreret om ækvatorialbæltet og mellem Krebsens og Stenbukkens trope, tropiske og subtropiske fugtige skove (TSMF) er karakteriseret ved lav variation i årlig temperatur og høje niveauer af nedbør (>200 centimeter årligt).

Hvad er forskellen mellem tropiske og subtropiske skove?

Troperne omfatter generelt området mellem Kræftens vendekreds og Stenbukken (23°27′ breddegrad nord og syd).… Subtroperne er afgrænset fra troperne af termiske kriterier, dvs. frostgrænsen eller +18°C isotermen for de koldeste måneder i lavlandet.

Hvor er subtropiske skove placeret?

Tropiske og subtropiske tørre skove findes i det sydlige Mexico, det sydøstlige Afrika, Lesser Sundas, det centrale Indien, Indokina, Madagaskar, Ny Kaledonien, det østlige Bolivia og det centrale Brasilien, Caribien, dale i det nordlige Andesbjerge og langs Ecuadors og Perus kyster.

Hvad er et subtropisk habitat?

De subtropiske zoner eller subtropiske områder er geografiske og klimazoner beliggende nord og syd for Torrid Zone Geografisk en del af de nordlige og sydlige tempererede zoner dækker de breddegrader mellem 23°26′11,3″ (eller 23,43646°) og ca. 35° på den nordlige og sydlige halvkugle.

Anbefalede: