Logo da.boatexistence.com

Hvor foregår pollyanna?

Indholdsfortegnelse:

Hvor foregår pollyanna?
Hvor foregår pollyanna?

Video: Hvor foregår pollyanna?

Video: Hvor foregår pollyanna?
Video: Маленькая принцесса (1939) Ширли Темпл - комедия, драма, мюзикл, семейный фильм 2024, Kan
Anonim

Titelfiguren er Pollyanna Whittier, en elleve-årig forældreløs, der bor i den fiktive by Beldingsville, Vermont, med sin velhavende, men strenge og kolde spinder. Tante Polly, som ikke ønsker at tage imod Pollyanna, men føler, at det er hendes pligt over for sin afdøde søster.

Hvor ligger Pollyanna House?

Pollyanna blev filmet i Santa Rosa, Californien med Mableton Mansion på 1015 McDonald Avenue i Santa Rosa, der fungerede som ydersiden og grunden til tante Pollys hus. Andre steder i Californien omfatter Napa Valley og Petaluma.

Hvilken tidsperiode er Pollyanna indstillet?

Dengang Disney forberedte sig på at optage filmen i Californien, havde filmskaberne svært ved at finde et passende hjem at stå i til det victorianske hus beskrevet i historien, som finder sted i 1910og er baseret på bogen fra 1913 af Eleanor H.

Er Pollyanna en sand historie?

Pollyanna er nok den mest misforståede fiktive karakter i det 20. århundredes amerikanske litteratur. Når de fleste mennesker tænker på Pollyanna, tænker de på en alt for optimistisk godbit, der ikke ser verdens barske virkelighed. … Faktisk var Pollyanna ikke urealistisk eller alt for optimistisk med hensyn til noget som helst.

Er der en del 2 til Pollyanna?

Bogen var så stor en succes, at Porter snart producerede en efterfølger, Pollyanna Grows Up (1915). Efterfølgeren Pollyanna Grows Up er den eneste skrevet af Porter selv; de talrige senere tilføjelser til Pollyanna-serien var andre forfatteres værk.

Anbefalede: