Hvornår startede sukin?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår startede sukin?
Hvornår startede sukin?

Video: Hvornår startede sukin?

Video: Hvornår startede sukin?
Video: SUKIN Skincare Product Review 2024, September
Anonim

Da Sukin første gang blev lanceret i 2007 i Australien, var det et af de første mærker, der sagde "nej" til ingredienser og processer, der kan forårsage skade på dig, dyr og miljø. I 2008 udvidede Sukin sin forpligtelse til sine øko-værdier ved at blive CO2-neutral.

Hvor længe har Sukin eksisteret?

Født i 2007, Sukin har altid været på forkant med sundheds- og velværebevægelsen, da folk ledte efter måder at leve på en renere, mere naturlig og bæredygtig måde.

Hvornår blev Sukin grundlagt?

Grundlagt i 2007 og erhvervet af BWX i 2015. Tidligere kendt som Sukin Organics, ændrede de stille og roligt deres navn til Sukin Naturals. Produkterne er fremstillet i Australien og sælges i 10 lande.

Er Sukin Australian ejet og fremstillet?

Sukin er Australiens bedst sælgende naturlige hudplejemærke. Lanceret i 2007 af en Melbourne-baseret familie, var deres mål at skabe høj kvalitet, naturlig, men alligevel overkommelig hud- og hårpleje. … Ejet og fremstillet i Australien alle formuleringer er biologisk nedbrydelige og gråvandssikre.

Hvem startede Sukin?

Alison Goodger er grundlæggeren af Alkira Skincare, en naturlig hudplejeserie, som hun lancerede sammen med sin bror Simon. Hun var også den oprindelige medstifter og administrerende direktør for naturlig hudplejefirma Sukin.

Anbefalede: