Logo da.boatexistence.com

Hvad er paradox launcher?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er paradox launcher?
Hvad er paradox launcher?

Video: Hvad er paradox launcher?

Video: Hvad er paradox launcher?
Video: Hvad er Feed The Beast launcheren for en fætter ? 2024, Kan
Anonim

The Paradox Launcher er vores klientplatform til at spille og nyde vores spil Vi udvikler det løbende og tilføjer flere funktioner, og denne ofte stillede spørgsmål er en kort liste over spørgsmål, vi har set kom ind. Kan jeg spille spil X med launcheren? … Flere spil vil blive tilføjet i fremtiden.

Hvad bruges paradoksløfteren til?

Så, hvad er "Paradox Launcher" overhovedet? Det er en splash-skærm, som flere af vores spil bruger, den giver nogle funktioner til disse spil (se nedenfor). Hovedformålet med launcheren er at centralisere udviklingen af disse funktioner, så spilholdene kan fokusere på det, de er bedst til: at lave spil.

Er Paradox launcher sikker?

Sikker at bruge? Ja. Når du først kører programmet, erstatter det kun en enkelt tekstfil for at fortælle det indledende Paradox-startscript, hvilken launcher der skal bruges, så denne vises i stedet for.

Hvordan slipper jeg af med Paradox launcher?

På Windows: Gå til Tilføj eller fjern programmer, og afinstaller "Paradox Launcher v2", forlad Steam-appen helt.

Hvordan får jeg den nye Paradox launcher?

Der er to launchers. Den, som du kan få fra https://play.paradoxplaza.com/ har version 1.0-beta-63 og kan bruges til at downloade og installere et par af de nyere paradoksspil. Og der er launcher v2, som du får, hvis du starter et spil fra steam eller microsoft store eller den anden launcher.

Anbefalede: