Logo da.boatexistence.com

Har fadet med amontillado en helt?

Indholdsfortegnelse:

Har fadet med amontillado en helt?
Har fadet med amontillado en helt?

Video: Har fadet med amontillado en helt?

Video: Har fadet med amontillado en helt?
Video: Ну, наконец-то дождались ► 1 Прохождение Elden Ring 2024, Kan
Anonim

Montresor. … Hvis Fortunato repræsenterer Montresors afhængighed, noget som har såret og fornærmet Montresor, og som Montresor endelig erobrer ved at dræbe den, så bliver Montresor en helt.

Hvorfor er Montresor en helt?

Da Montresor er den, vi følger fra begyndelsen af historien til slutningen af historien, inklusive hans tanker og motivationer, er han vores hovedperson. … Fordi Montresor ønsker at hævne sig på Fortunato, er konflikten imod ham, og dermed er han antagonisten.

Er Montresor en helt eller skurk?

Montresor er hovedskurken i Edgar Allen Poes novelle "The Cask of Amontillado. "

Betragtes Montresor som historiens helt hvorfor eller hvorfor ikke?

Det er givet, at Montresor er fortælleren af Edgar Allan Poes novelle "The Cask of Amontillado", men hans rolle ud over fortællerens rolle kan diskuteres. … Montresor spiller en central rolle og mangler heroiske karakteristika Hans behov for hævn og snedige, manipulerende handlinger er ikke typiske for en helt.

Hvordan er Fortunato en tragisk helt?

Fortunatos tilhørsforhold til vin og hans overdrevne stolthed er også væsentlige karakterfejl, der fører til hans død. … Hans overdrevne stolthed og tilhørsforhold til vin bidrager også til hans frygtelige beslutning om at følge Montresor dybt ind i sin families katakomber.

Anbefalede: