Logo da.boatexistence.com

Hvor er durr burger?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er durr burger?
Hvor er durr burger?

Video: Hvor er durr burger?

Video: Hvor er durr burger?
Video: ПИРОЖОК. МЯСО с КАРТОШКОЙ. КАЗАН КЕБАБ. Рецепт. Одесса. ENG SUB 2024, Juni
Anonim

Fortnite Durrr Burger-placeringen er vest for Weeping Woods og sydøst for Holly Hedges, på det sted, der tidligere var Logjam Woodworks. Du finder Gutbomb bag disken, hvor du kan danse i Durrr Burger Kitchen.

Hvor er Fortnite Durr-burgeren?

Durr Burger Køkkenplacering i Fortnite ved et blik

Som du kan se, sidder Durr Burger i den vestlige udkant af Weeping Woods, direkte nordvest for Slurpy Sump. Du kan nemt se det på kortet, når du er hoppet fra bussen, hvilket gør det til et af de nemmeste vartegn at finde.

Hvor er Durr Burger sæson 6?

Hvor er Durr Burger i Fortnite sæson 6? Durr Burger POI er placeret i det sydvestlige hjørne af kortet. Landmærket er let at lokalisere, da det har Holly Hedges mod nord, Guardian Of The Woods Tower mod øst og Slurpy Swamp mod syd.

Er der en rigtig Durr-burgerrestaurant?

Durrr Burger er en fiktiv fastfood-kæde i Fortnite-universet. Den kan ses i nogle af Save the Worlds forstadsområder, i Battle Royale, og kan i øjeblikket findes i Party Royale. Kædens maskot er Beef Boss.

Hvor er Durr Burger food truck?

Durrr Burger Food Truck er et vartegn i Battle Royale føjet til kortet i kapitel 2 sæson 1, beliggende inde i koordinaten D2, øst for Ste althy Stronghold, nord for Pleasant Park og vest for Guardian of the Sea.

Anbefalede: