Logo da.boatexistence.com

Er chips og salsa sundt?

Indholdsfortegnelse:

Er chips og salsa sundt?
Er chips og salsa sundt?

Video: Er chips og salsa sundt?

Video: Er chips og salsa sundt?
Video: КАК ВЫБРАТЬСЯ из класса УЧИЛКИ МАЛЕНЬКИЕ КОШМАРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Школа Чернобыля! 2024, Kan
Anonim

Som du måske har gættet, er chips og salsa ikke den sundeste mulighed. MyFitnessPal rapporterer, at en kurv med chips og salsa på en restaurant er hele 430 kalorier. Det stiger hurtigt, hvis du spiser dem som en snack før hovedretten.

Er chips og salsa gode til kosten?

Noget andet at være opmærksom på, når du køber tortillachips, er at vælge dem, der har et lavt indhold af natrium, da for meget s alt kan øge blodtrykket. Salsa kan være nyttig til at øge dit grøntsagsindtag og samtidig minimere natrium-, fedt- og kalorieindtag.

Er det sundt at spise salsa?

Salsa, af natur, er supersund Den er lav i kalorier, høj i smag og er lavet af grøntsager, som folk ikke plejer at spise så mange af. Du kan lave din egen salsa, men du kan også købe rigtig god salsa i supermarkedet, hvis du ikke har tid til at lave din egen salsa, hvilket sandsynligvis er tilfældet.

Er chips og salsa-hjerte sunde?

Chips og salsa er en mexicansk lækkerbisken, der virkelig kan øge mængden af kalorier og natrium i dit måltid. Natriumindtagelse er en stor risikofaktor for hjertesygdomme og slagtilfælde. På en typisk mexicansk restaurant kan kun 8 tortillachips have op til 120 mg s alt.

Kan tortillachips være sunde?

Mens tortillachips kan være en tilfredsstillende sprød snack, , er de ikke det sundeste valg. … I store mængder kan tortillachips være fedende, og de har et højt s altindhold. Kontroller portionsstørrelsen og hvor ofte du spiser denne snack for at inkludere dem i en sund kostplan.

Anbefalede: