Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er quo warranto vigtigt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er quo warranto vigtigt?
Hvorfor er quo warranto vigtigt?

Video: Hvorfor er quo warranto vigtigt?

Video: Hvorfor er quo warranto vigtigt?
Video: Советы перед покупкой любого принтера | 10 очень важных моментов, которые помогут вам в покупке любо 2024, Kan
Anonim

Quo warranto er en særlig form for juridisk handling, der bruges til at løse en tvist om, hvorvidt en bestemt person har den juridiske ret til at varetage det offentlige embede, som han eller hun besætter. Quo warranto bruges til at teste en persons juridiske ret til at varetage et embede, ikke til at evaluere personens præstationer på kontoret.

Hvad er formålet med quo warranto?

Quo Warranto under indisk forfatning

Procedure in quo warranto mod en offentlig embedsmand har til formål at afgøre, om han er berettiget til at varetage embedet og udføre dets funktion6, og quo-garantien giver mulighed for en retslig undersøgelse af en sådan sag7.

Hvad er spørgsmålet om quo warranto?

Det særlige civile søgsmål i quo warranto er faktisk en forespørgsel, der afgør, hvorvidt der er juridisk ret til et offentligt hverv, stilling eller franchise og kan anlægges mod en person eller en enhed, alt efter tilfældet.

Hvad er den juridiske betydning af quo warranto?

Oprindelse. Forklaring. Quo warranto er en stævning eller en retssag, der kræver, at en person viser, med hvilken kendelse et embede eller en franchise er besiddet, krævet, eller ved at kræve at vide, med hvilken myndighed eller ret den gør hvad det gør.

Hvad er meningen med quo warranto-skriftet?

Definition. Latin for " med hvilken bemyndigelse (eller myndighed)?" A writ quo warranto bruges til at anfægte en persons ret til at besidde et offentligt eller virksomhedskontor. En stat kan også bruge en quo-warranto-handling til at tilbagekalde et selskabs charter.

Anbefalede: