Hvornår skal man bruge scharfes s?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man bruge scharfes s?
Hvornår skal man bruge scharfes s?

Video: Hvornår skal man bruge scharfes s?

Video: Hvornår skal man bruge scharfes s?
Video: The curious ß 2024, Oktober
Anonim

ß findes ikke alle steder, hvor der tales tysk - schweizerne droppede det for år siden. Men dens formål er at hjælpe læserne med at finde ud af udtalen: A ß signalerer, at den foregående vokal udtales lang i stedet for kort, og at du skal lave et "ss", ikke "z, " lyd. Det er også skrevet for at betegne "ss" efter en diftong.

Er ß det samme som beta?

Ikke-engelske bogstaver, såsom fra det græske alfabet, bruges ofte i biomedicinsk forskning, mens matematik bruger et endnu bredere udvalg af symboler. I denne note understreges vigtigheden af ikke at forveksle det tyske speci altegn, Eszett (store bogstaver ẞ; små bogstaver ß), med små bogstaver græsk beta (β).

Bruger tyskerne stadig Esset?

Navnet Eszett kombinerer navnene på bogstaverne ⟨s⟩ (Es) og ⟨z⟩ (Zett) på tysk. … Brevet bruges kun på tysk og kan erstattes med ⟨ss⟩, hvis tegnet er utilgængeligt eller med stort, selvom der officielt har eksisteret en version med stort bogstav siden 2017.

Hvordan skriver du scharfes S?

ß="Billede" + 0223

  1. ß="Billede" + 0223.
  2. ä=0228.
  3. Ä=0196.
  4. ö=0246.
  5. Ö=0214.
  6. ü=0252.
  7. Ü=0220.

Hvordan får jeg ß på tastaturet?

For ß skal du trykke CTRL + + S sammen. På de fleste telefoner vil du få en pop op med specielle bogstaver, hvis du trykker længe på bogstavet på tastaturet.

Anbefalede: