Logo da.boatexistence.com

Hvorfor boney venstre mona?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor boney venstre mona?
Hvorfor boney venstre mona?

Video: Hvorfor boney venstre mona?

Video: Hvorfor boney venstre mona?
Video: ФИНАЛ - КОНЦОВКА! ФРЕДДИ ЖИВ! ФНАФ РУИНЫ ПРОХОЖДЕНИЕ 🩸 Five Nights at Freddy's: Ruin DLC Прохождение 2024, Juli
Anonim

Men for Mona Kapoor var hendes bryllup med Boney Kapoor afsluttet, efter at hun blev separeret fra ham på grund af Sridevi Nå, vi har fået fingrene i et par gamle interviews af Sridevi og Mona, som havde skabt overskrifter dengang og tydeligt skildrede deres had til hinanden. Han (Boney) var 10 år ældre end mig.

Blev Mona Kapoor skilt fra Boney?

Tidligt og personligt liv. Shourie blev født i New Delhi den 3. februar 1964. Hun var gift med Boney Kapoor fra 1983 til 1996 og havde to børn, sønnen Arjun Kapoor og datteren Anshula Kapoor.

Hvad skete der med Mona Kapoor?

Det var den 25. marts 2012, hvor Mona Shourie Kapoor trak vejret på grund af multipel organsvigt efter at have kæmpet mod kræft. Hendes børn Arjun og Anshula har holdt hende i live i deres hjerter og sender ofte hendes tilbagevendende billeder med hjerteskærende beskeder.

Hvem er Boneys søn?

Kapoor var gift med Mona Shourie fra 1983 til 1996, og parret har to børn, Arjun Kapoor (født 1985) og Anshula (født i 1990).

Hvorfor forlod Boney Kapoor Mona?

Men for Mona Kapoor var hendes bryllup med Boney Kapoor afsluttet, efter at hun blev adskilt fra ham på grund af Sridevi Nå, vi fik fingrene i et par gamle interviews af Sridevi og Mona, som havde skabt overskrifter dengang og tydeligt skildrede deres had til hinanden. Han (Boney) var 10 år ældre end mig.

Anbefalede: