Logo da.boatexistence.com

Kunne nova slå thanos?

Indholdsfortegnelse:

Kunne nova slå thanos?
Kunne nova slå thanos?

Video: Kunne nova slå thanos?

Video: Kunne nova slå thanos?
Video: Thanos's Grandfather Is More Dangerous Than The Mad Titan 2024, April
Anonim

25 KUNNE GÅ OP MOD THANOS: NOVA Både Nova og Star-Lord fandt ud af dette på den hårde måde, da de tog imod den gale titan. … Nova har også energiprojektionsevner, der kan holde Thanos på ét sted om ikke andet. Samlet set kunne Nova alene slå Thanos Men jo mere hjælp der blev brugt til at slå ham, jo bedre.

Er Nova den stærkeste Avenger?

I løbet af Annihilation-historien blev Nova mere magtfuld end nogen anden udøver af Nova-styrken nogensinde har været Han holdt på egen hånd al Nova-styrkens magt i sig og var i stand til at styre det helt med lidt træning. Dette er ikke nogen let bedrift, og det gjorde Nova til en af de stærkeste i universet.

Kan Ghost Rider slå Thanos?

Efter at være blevet gennemsyret af Power Cosmic, blev Cosmic Ghost Rider en tjener for Thanos. Men det hele var i et forsøg på at besejre Thanos. Da Castle endelig fik chancen for at dræbe Thanos, gjorde han det på sin egen ejendommelige stil.

Hvor stærk er Nova?

Black Nova Helmet

Channeling Nova Force gennem hjelmen, Sam har overmenneskelig styrke (løfter 100 tons) og holdbarhed, kan generere og manipulere forskellige energier, og kan flyve, nå warp-hastigheder i rummet og udføre rumspring.

Hvem er stærkere end Thanos?

En etableret MCU-skurk, der er mere magtfuld end Thanos, er Doctor Strange's Dormammu, der nemt kunne vende tilbage som en antagonist i Doctor Strange in the Multiverse of Madness. I sin egen verden er Lord of the Dark Dimension næsten uovervindelig.

Anbefalede: