Logo da.boatexistence.com

Hvornår lukker coquitlam-centeret?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår lukker coquitlam-centeret?
Hvornår lukker coquitlam-centeret?

Video: Hvornår lukker coquitlam-centeret?

Video: Hvornår lukker coquitlam-centeret?
Video: Når Jeg Lukker Mine Øjne 2024, Kan
Anonim

Coquitlam Center er et indkøbscenter i Coquitlam, British Columbia, Canada, bygget i 1979 og udvidet i 2001. Det er beliggende i den sydlige udkant af Coquitlam Town Center-området, nær Coquitlam Central station og flere andre mindre indkøbsmuligheder centre.

Hvad skete der i Coquitlam Center?

Mandag den 20. april 20-årige Bailey McKinney blev skudt og dræbt nær skateparken i Coquitlam's Town Center Park. Det integrerede drabsefterforskningshold har overtaget sagen. Det skete omkring klokken 18.30. da parken var fyldt med børn og familier, der nød det varme vejr. Ingen andre kom til skade.

Hvor mange acres er Coquitlam Centre?

Coquitlam Town Center er det vigtigste handels- og detailkvarter for byen Coquitlam, British Columbia. Coquitlam Town Center dækker 723 hektar ( 1, 787 acres).

Hvad skete der i Coquitlam indkøbscenter i dag?

Coquitlam RCMP bekræfter skud blev affyret udenfor Coquitlam Center indkøbscenter mandag eftermiddag, og mens ingen blev rapporteret såret fra skyderiet, er en mand med mulige forbindelser til hændelsen på hospitalet med stiksår. … Paul Vadik sagde, at det ikke er klart, om skyderiet er relateret til bandekonflikten på det nedre fastland.

Hvordan staver du Coquitlam?

Coquitlam (/koʊˈkwɪtləm/ koh-KWIT-ləm) er en by i det nedre fastland i British Columbia, Canada.

Anbefalede: