Logo da.boatexistence.com

Spiller Tristan Thompson i aften?

Indholdsfortegnelse:

Spiller Tristan Thompson i aften?
Spiller Tristan Thompson i aften?

Video: Spiller Tristan Thompson i aften?

Video: Spiller Tristan Thompson i aften?
Video: Tristan Thompson Cheating on Khloe with 2 Women | TMZ Sports 2024, Kan
Anonim

Kings' Tristan Thompson: Vil ikke spille mandag Thompson (rest) spiller ikke i mandagens preseason-konkurrence mod Blazers, rapporterer Jason Anderson fra The Sacramento Bee. Thompson sidder ude i udstillingskampen med Tyrese Haliburton og Buddy Hield.

Hvem spiller Tristan Thompson 2021?

Veterancenter/power forward Tristan Thompson flytter til sit tredje hold i 11 NBA-sæsoner. ATLANTA (AP) - Sacramento Kings købte lørdag den 10-årige veterancenter Tristan Thompson fra Boston Celtics som en del af en treholdshandel, der også involverede Atlanta Hawks.

Er Tristan Thompson skadet?

Celtics' Tristan Thompson: Klar til tirsdag

Thompson (bryst) er fraværende i skadesrapporten til tirsdagens play-in-kamp mod Wizards. Den 30-årige missede de sidste to kampe i den ordinære sæson, men er klar til at gå til play-in-konkurrencen.

Hvor længe har Klay Thompson været ude?

Thompsons sønderrevne Achilles er ved at afslutte sæsonen, selvom Wojnarowski rapporterede, at han, baseret på typen af rift, skulle forvente at komme sig helt. Tidslinjen for genopretning for en gennemsnitlig person med en revet Achilles er fire til seks måneder.

Er Khloe Kardashian med Tristan Thompson?

Khloe Kardashian, Tristan Thompsons relationstidslinje

En kilde fortæller udelukkende til Us Weekly, at Thompson, 30, og Kardashian, 37, er ikke helt sammen igen,” men de bruger masser af kvalitetstid med hinanden, mens de fokuserer på at opdrage deres datter True, 3.

Anbefalede: