Logo da.boatexistence.com

Hvor var to til sejren?

Indholdsfortegnelse:

Hvor var to til sejren?
Hvor var to til sejren?

Video: Hvor var to til sejren?

Video: Hvor var to til sejren?
Video: VM sang - Bare Kom An 2024, Kan
Anonim

Ottawa i Ontario En stor del af filmen var blevet optaget i Ontario, ifølge flickprime.com. Ontario-regionen blev det primære sted for filmen, da en række scener blev optaget her. Ottawa blev især brugt til skøjtebanen og det naturlige miljø.

Hvilket skiområde blev to til sejren filmet?

Sammendraget til filmen lyder: "En verdensmester i skiracer og lokal skilærer finder romantik på pisterne, når han vender hjem og forbereder sig til sit livs største løb." Et af de specifikke optagelsessteder var Mount Pakenham, sydvest for Ottawa.

Står Charlotte Sullivan virkelig på ski?

Ja, Trevor Donovan står på ski. På Hallmark On Location-videoen delte Trevor via Twitter, at han voksede op med skiløb. På den anden side har Charlotte Sullivan ikke stået på ski siden 1997.

Skilte Trevor Donovan virkelig ski i to for sejren?

Før lanceringen af sin model- og skuespillerkarriere voksede 6'3″ Trevor Donovan (Teddy på 90210) op med at stå på ski og snowboard i Californien og var på det amerikanske teen-skihold. Han gjorde meget ud af selve skiløbet, som det blev set i Two for the Win.

Hvor blev Twilight optaget?

Både filmen og bogen foregår i Forks, Washington, men filmen blev stort set optaget omkring Portland i Oregon. Kun i få dele af filmen er Washington og Californien blevet afbildet. Større filmoptagelser af byen "Forks, WA" blev foretaget i Vernonia, Oregon.

Anbefalede: