Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er dirigo maines statsmotto?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er dirigo maines statsmotto?
Hvorfor er dirigo maines statsmotto?

Video: Hvorfor er dirigo maines statsmotto?

Video: Hvorfor er dirigo maines statsmotto?
Video: Омолаживающий МАССАЖ ЛИЦА для стимуляции фибробластов. Массаж головы 2024, Juni
Anonim

Referencen er til "polarstjernen", som repræsenterer den nye delstat Maine, og derfor er mottoet, Dirigo, en udvidet metafor, da polarstjernen er søfarendes guide så er det meningen, at staten skal være "borgernes guide. "

Hvorfor er statens motto Dirigo?

Dīrigō (latin "jeg dirigerer" eller "jeg leder") er statsmottoet for Maine, efter at have engang været den eneste stat, der holdt sit valg i september. t hentyder til ideen om, at ligesom en stjerne leder en sømand hjem fra hans eventyr til søs, guider staten sine borgere mod den højeste patriotisme.

Hvad betyder Maines statsmotto?

latin for “I direct” eller “I lead,” Maines motto vises på et lille banner under Nordstjernen, der skinner øverst på statsseglet og staten flag.

Hvad betyder statsmottoet Dirigo på engelsk?

Official State Motto of Maine

Statsmottoet for Maine er "Dirigo" ( latin for "I Direct" eller "I Lead"). Det latinske motto vises på Maines våbenskjold, som er vist på både statens segl og statsflag.

Hvad er Maines motto eller kaldenavn?

" The Old Dirigo State" henviser til Maines førnævnte motto og årsagen til det. "Grænsestaten" refererer til Maines geografiske placering ved grænsen til Canada. Maines ekspansive fyrreskove giver den dets officielle kaldenavn, "The Pine Tree State." Den hvide fyrretræ er specifikt Maines statstræ.

Anbefalede: