Hvornår skal man plante yupon-kristtorn?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man plante yupon-kristtorn?
Hvornår skal man plante yupon-kristtorn?

Video: Hvornår skal man plante yupon-kristtorn?

Video: Hvornår skal man plante yupon-kristtorn?
Video: Желание Дейва Эггерза на TED Prize: Однажды в школе 2024, September
Anonim

Dværg-yaupon-kristtorn er en hårdfør plante, der kan plantes når som helst på året. Men plantning af dværg-yaupon-kristtorn i det tidlige forår, efter at truslen om al vinterfrost er overstået, vil give busken god tid til at etablere sig før tørre perioder om sommeren og før mulig frost i sent efterår og vinter.

Hvordan planter man et yupon-kristtorntræ?

Plant kristtorn på et sted med masser af sol Selvom den tåler eftermiddagsskygge, får du flere og bedre bær i fuld sol. Hold jorden omkring busken fugtig, indtil den bliver etableret. Ændr ikke jorden eller befrugt ikke kristtorn ved plantning, medmindre jorden er meget dårlig.

Hvor hurtigt vokser Yaupon Holly?

Unge skyder hurtigt op

Selvom den overordnede vækstrate for grædende yaupon er moderat, vokser unge træer hurtigere. Unge grædende yaupon-træer, der bliver etableret, kan vokse med en hastighed på 2 til 3 fod om året Et ungt træ plantet i en Florida-have nåede en højde på 10 fod på kun to år.

Hvor skal jeg plante et kristtorntræ?

De fleste kristtorner foretrækker et sted, der modtager fuld sol eller er let skyggefuldt. De har brug for en fugtig, men veldrænet jord, beriget med masser af organisk materiale. De vil vokse i de fleste jordtyper, men kan ikke lide haver på fast kridt.

Har kristtorntræer brug for fuld sol?

kristtornbuske har det bedst i veldrænet, moderat sur jord, i fuld sol. De kan ikke lide at blive transplanteret, så tænk grundigt over, hvor du vil plante.

Anbefalede: