Hvad er vrm-temperatur?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er vrm-temperatur?
Hvad er vrm-temperatur?

Video: Hvad er vrm-temperatur?

Video: Hvad er vrm-temperatur?
Video: When You Should Care About VRM Temperatures (Ft. Der8auer) 2024, Oktober
Anonim

Det er kendt, at VRM til en CPU måler omkring 80°C-100°C uden afkøling. For en GPU stiger VRM'ens temperatur ofte op til 120°C. Hele ideen med en VRM er at give CPU og GPU en pålidelig, effektiv strømkilde.

Hvad er en god VRM-temp?

IIRC en typisk maks. temperatur for power MOSFET'er, der bruges i VRM'er, er 125 C. Jeg vil sige, at alt under 100 C efterlader masser af margen.

Påvirker VRM temperaturen?

Sænkning af vrm-temp. kan sænke CPU-temp. drastisk, men indirekte. Når vrm'er bliver varme, bliver de mindre effektive, ved automatisk spændingsindstillinger vil spændingen blive sendt igennem for at opretholde CPU-stabiliteten. Dette hæver vrm temps mere og hæver også CPU temps.

Påvirker VRM ydeevnen?

En dårlig VRM kan føre til forringet ydeevne og begrænse en processors evne til at fungere under belastning. Det kan endda føre til uventede nedlukninger, især ved overclocking.

Har du brug for VRM heatsink?

Nogle moderne VRM'er er designet således, at varmepuderne på MOSFET'erne er på den øverste overflade, som primært bruges i GPU'er. På disse er kølepladen vigtig, da disse VRM'er ikke bruger bundkortet som en heatsink.

Anbefalede: