Logo da.boatexistence.com

Er produktomkostninger inventarbare?

Indholdsfortegnelse:

Er produktomkostninger inventarbare?
Er produktomkostninger inventarbare?

Video: Er produktomkostninger inventarbare?

Video: Er produktomkostninger inventarbare?
Video: 9 Passive Income Ideas | How You Make $5000 A Month (Side Hustle Ideas) 2024, Kan
Anonim

Produktomkostninger behandles ofte som inventar og omtales som "opgørelsesbare omkostninger", fordi disse omkostninger bruges til at værdiansætte beholdningen. Når produkter sælges, bliver produktomkostningerne en del af omkostningerne ved solgte varer som vist i resultatopgørelsen.

Hvad betragtes som opgørelsespligtige omkostninger?

Inventarbare omkostninger, også kendt som produktomkostninger, henviser til de direkte omkostninger forbundet med fremstilling af produkter og til at gøre dem klar til salg. Ofte inkluderer omkostninger, der kan opgøres, direkte arbejdskraft, direkte materialer, fabriksomkostninger og fragt.

Kan produktomkostninger spores?

Omkostningerne sporbare til produktlinjen inkluderer reklameudgifter, en marketingspecialist, en produktionslinje og et lager. Alle disse omkostninger vil blive elimineret. En sporbar omkostning må kun være forbundet med et mellemliggende niveau af omkostningsobjekt og ikke bore helt ned til det mest detaljerede niveau.

Hvordan udgiftsføres produktomkostninger?

Produktomkostninger omtales nogle gange som "opgørelsesbare omkostninger". Når produkterne sælges, udgiftsføres disse omkostninger som vareomkostninger på resultatopgørelsen … Periodeomkostninger udgiftsføres altid i resultatopgørelsen i den periode, hvor de afholdes.

Hvad er ikke en opgørelsesbar pris?

Ikke-inventarbare omkostninger: omkostninger, der ikke er inkluderet i værdien af lagerbeholdning, også kendt som ikke-fremstillingsomkostninger. Det inkluderer salgs-, generelle og administrative omkostninger og renteudgifter. 8.