Logo da.boatexistence.com

Hvad er guru shishya parampara?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er guru shishya parampara?
Hvad er guru shishya parampara?

Video: Hvad er guru shishya parampara?

Video: Hvad er guru shishya parampara?
Video: Guru Shishyaru | Gurugalu Namma Gurugalu|Sharaan|Dattanna| Tharun|B.Ajneesh Loknat |Jadeshaa K Hampi 2024, Kan
Anonim

Guru–shishya-traditionen, eller parampara, betegner en række af lærere og disciple i traditionel vedisk kultur og indisk oprindelse religioner såsom hinduisme, jainisme, sikhisme og buddhisme.

Hvad er meningen med Guru Shishya Parampara?

Guru shishya parampara er lærer-discipel-traditionen i indisk religion og kultur. Fra sanskrit betyder shishya "elev af en guru", og parampara betyder " en uafbrudt rækkefølge" Det er slægten for at videregive viden fra en række af guruer til elever gennem mundtlig tradition.

Hvad er guru parampara?

Ifølge religioner som hinduisme, buddhisme, jainisme og sikhisme henviser guru parampara til den uafbrudte række af guruerAfledt af sanskrit betyder guru "lærer", og parampara betyder "uafbrudt serie", "fortsættelse" eller "rækkefølge. "

Hvorfor har vi brug for guru-parampara?

Herren er æret som Adi Guru, fordi Han gav Vedaerne til Brahma og også oplyste ham om dem. … Upanishaderne er evige, og det er kun gennem gode acharyas nåde, at man er i stand til at få adgang til dem.

Hvilken dans er kendt for Guru Shishya Parampara?

Bharatanatyam Bharatanatyam er den ældste og mest populære af indiske klassiske danseformer og tilhører den sydindiske delstat Tamilnadu og datoer tilbage til mere end 2000 år. Det blev systematisk formidlet gennem en tradition kaldet Guru-Sishya Parampara.

Anbefalede: