Logo da.boatexistence.com

Passer en strat-hals til en tele?

Indholdsfortegnelse:

Passer en strat-hals til en tele?
Passer en strat-hals til en tele?

Video: Passer en strat-hals til en tele?

Video: Passer en strat-hals til en tele?
Video: FENDER TELECASTER (TELE) - Как настроить гитару, шаг за шагом 2024, Kan
Anonim

De fleste guitarkroppe og -halse anvender Stratocaster-formen, som er afrundet i enden. Dog bruger kroppe og halse fra Telecaster-familien en hæl, der er firkantet. … I en klemme vil en Strat-hals passe og intonere i en Tele-formet lomme, men det omvendte er ikke sandt.

Er Strat- og Tele-halsene de samme?

Der er alle masser af former og opsætninger, men telen og strat har samme formede halse, når man sammenligner æbler med æbler. Forskellen er i hovedstammen og hælens form. En telehæl er flad, og en strat er afrundet.

Kan du sætte en Strat-neck pickup i en Tele?

Som du sikkert ved, kan du ikke bare sætte en Stratocaster-bro-pickup i en standard Telecaster-bro på grund af de forskellige monteringssystemer og størrelser. En Tele-bro pickup har norm alt tre monteringshuller, mens Strat pickupper kun har to.

Vil en Tele-bro-pickup passe ind på en humbucker-rute?

det vil have brug for noget routing, tror jeg. ingen grund til at. den passer perfekt.

Er en Strat nemmere at spille end en Tele?

De vigtigste forskelle mellem Stratocaster vs Telecaster er: … Telecaster er lettere at spille og indstille, hvorimod Stratocaster er mere behagelig at holde. Telecaster har et stykke, der strækker sig lige under broens pickup, mens Stratocaster-broen, der har et to-punkts tremolo-system.

Anbefalede: