Er napolitansk pizza margherita?

Indholdsfortegnelse:

Er napolitansk pizza margherita?
Er napolitansk pizza margherita?

Video: Er napolitansk pizza margherita?

Video: Er napolitansk pizza margherita?
Video: How to Make PIZZA MARGHERITA like a Neapolitan Pizza Chef 2024, September
Anonim

Hvad er forskellen mellem napolitansk og Margherita-pizza? Napolitansk pizza kan have en bred vifte af toppings og variationer Af disse er Pizza Margherita langt den mest kendte. Pizza Margherita består traditionelt af tomater, mozzarella i skiver, basilikum og ekstra jomfru olivenolie.

Hvad gør napolitansk pizza anderledes?

Neapolitansk pizza er i vid udstrækning defineret af dens pudeagtige, seje skorpe … New York-stil pizza har i mellemtiden en meget tyndere skorpe med afgjort mindre tygning. Det er en mindre kompleks base, men en der er meget bedre egnet til at understøtte kraftige lag af ost og toppings. New York-stil (venstre) og napolitansk (højre).

Hvilken type pizza er Margherita?

Pizza Margherita (mere almindeligt kendt på engelsk som Margherita pizza) er en typisk napolitansk pizza, lavet med San Marzano-tomater, mozzarellaost, frisk basilikum, s alt og ekstra- jomfruolivenolie.

Hvorfor kalder de det en Margherita-pizza?

Margherita-pizza har fået sit navn fra dronning Margherita af Savoyen, som var dronningens ægtefælle af Umberto I Det var engang under hendes besøg i Napoli, at retten blev til. Historien fortæller, at dronningen var træt af at spise fransk mad hele tiden, da det var det foretrukne køkken blandt de europæiske kongelige.

Hvordan hed margarita-pizzaen?

Esposito opkaldte straks pizzaen efter dronning Margherita og bad hende om et kongeligt segl. Sedlen, som en kammerherre sendte til Esposito, hænger stadig i det pizzeria, han arbejdede på, Pizzeria Brandi.

Anbefalede: