Logo da.boatexistence.com

Hvem laver Toyota-transmissioner?

Indholdsfortegnelse:

Hvem laver Toyota-transmissioner?
Hvem laver Toyota-transmissioner?

Video: Hvem laver Toyota-transmissioner?

Video: Hvem laver Toyota-transmissioner?
Video: 5 Things You Didn't Know About Your Modern Toyota and Lexus 2024, Kan
Anonim

Toyota Motor Corporation's A-familie er en familie af automatiske FWD/RWD/4WD/AWD-transmissioner bygget af Aisin-Warner. De har meget til fælles med Volvos AW7 og Aisin-Warners 03-71 transmissioner, som findes i Suzuki'er, Mitsubishier og andre asiatiske køretøjer.

Laver Toyota deres egen transmission?

Toyota leverer sine egne transmissioner gennem sit datterselskab, Aisin, som er blevet en stor leverandør af automatgear til andre bilproducenter.

Hvilken slags transmission bruger Toyota?

En ny trend for bilproducenter er at inkorporere den brændstofeffektive kontinuerlig variabel transmission (CVT) i deres design. Inden for Toyota-modellerne gør den værdifulde Toyota Corolla 2016 og den nydesignede Toyota Prius 2016 fremragende brug af CVT-transmissionen.

Hvilken automatisk gearkasse bruger Toyota?

Producenter, der i øjeblikket bruger CVT i deres biler, omfatter Toyota, Nissan og Honda, mens Audis Multitronic-auto er en variant af CVT-gearkassen. På mange måder ligner en CVT gearkasse en almindelig auto.

Hvem laver Toyota Tundra-transmissionen?

begynder at producere sine Tundra-pickups i fuld størrelse dybt i hjertet af Texas i 2006, dens 5-trins automatgear vil komme fra Aisin AW Co. Ltd.s nye fabrik i Durham, NC.

Anbefalede: