Logo da.boatexistence.com

Kan du kalde nogen et intellekt?

Indholdsfortegnelse:

Kan du kalde nogen et intellekt?
Kan du kalde nogen et intellekt?

Video: Kan du kalde nogen et intellekt?

Video: Kan du kalde nogen et intellekt?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, Kan
Anonim

Intellekt er den mentale ækvivalent til atletisk evne eller modesans, så nogen er et intellekt, hvis de har store intellektuelle evner, ligesom en atlet er en, der har store atletiske evner. Intellekt er noget alle har i en eller anden grad. Hvis nogen taler ned til dig, er det en fornærmelse mod dit intellekt.

Hvad er en intellektperson?

1: evnen til at tænke og forstå Hun har et overlegent intellekt. 2: en person med store evner til at tænke og ræsonnere.

Kan du beskrive nogen som intellektuel?

karakteriseret ved eller antyder en overvægt af intellekt:en intellektuel måde at tale på. en person med overlegent intellekt.… en yderst rationel person; en person, der stoler på intellekt frem for på følelser eller følelser. en person, der er professionelt engageret i ment alt arbejde, som forfatter eller lærer.

Betyder intellekt intelligens?

Intellekt er fakultetet for ræsonnement og objektiv forståelse. Intelligens er evnen til at tilegne sig viden og færdigheder.

Hvordan bruger du ordet intellekt?

Intellektsætningseksempler

Jeg forstår ikke, hvordan en mand med sit enorme intellekt kan undlade at se, hvad der er så klart som dagen, og kan gå så langt på afveje. Jo højere det menneskelige intellekt stiger i opdagelsen af disse formål, jo mere indlysende bliver det, at det ultimative formål ligger uden for vores fatteevne.

Anbefalede: