Logo da.boatexistence.com

Hvad er en wd-karakter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en wd-karakter?
Hvad er en wd-karakter?

Video: Hvad er en wd-karakter?

Video: Hvad er en wd-karakter?
Video: Game Theory: Hvem er W. D. Gaster? 2024, Juli
Anonim

WD-karakteren tildeles af registratorkontoret, når den studerende, der har deltaget i mindst én klassesession, dropper et kursus efter certificeringsdatoen for økonomisk støtte, men inden udløbet af refusionsperioden. WD-karakteren vises ikke på elevens karakterudskrift.

Hvad er WD i klasse?

WD-karakteren (tilbagetrækning) betyder en officiel tilbagetrækning fra et kursus godkendt af registratorens Office. Det er ikke tildelt af instruktøren.

Hvad betyder en WD på din transskription?

WD ( Withdraw Drop )En ikke-straffende karakter påbegyndt af en elev, når en klasse droppes via CUNY først efter certificeringsdatoen for økonomisk støtte, men før offentliggjort fortrydelsesperiode (norm alt 2. og 3. uge af undervisningen). Kurset og karakteren vises ikke på transskriptioner.

Hvad gør en WD ved din GPA?

A WD karakter påvirker ikke GPA. Denne karakter er en terminal karakter, og ændringer accepteres ikke. Uautoriseret tilbagetrækning, som kan tildeles efter instruktørens skøn, medfører en straf og svarer til et "F" i GPA.

Påvirker WD transskription?

" WD"-karakteren vil ikke påvirke din GPA og vil ikke blive vist på din uofficielle/officielle karakterudskrift Hvis du dropper et kursus i fortrydelsesperioden, vil en karakter på "W"” vil blive tildelt kurset. … Studerende, der er utilfredse med karakteren tildelt i et kursus, skal først kontakte underviseren for det pågældende kursus.

Anbefalede: