Logo da.boatexistence.com

Sænker citrusbergamot blodsukkeret?

Indholdsfortegnelse:

Sænker citrusbergamot blodsukkeret?
Sænker citrusbergamot blodsukkeret?

Video: Sænker citrusbergamot blodsukkeret?

Video: Sænker citrusbergamot blodsukkeret?
Video: Citrus Bergamot... the Anti-Aging, Heart Healthy, Miracle Food. 2024, Kan
Anonim

Bergamot reducerede også blodsukkerniveauet med et gennemsnit på 15 %–25 % og er derfor til gavn for dem med prædiabetes og metabolisk syndrom. "

Hvad hjælper citrusbergamot med?

Flere undersøgelser har vist, at bergamot kan hjælpe med at reducere det samlede kolesterol og det "dårlige" LDL-kolesterol. Det kan også være med til at øge det "gode" HDL-kolesterol og har potentialet til at være et effektivt supplement til kolesterolmedicin.

Hvor lang tid kan du tage citrusbergamot?

In vitro mekanistiske undersøgelser har givet bevis for, at polyphenoler fra bergamot kan ændre funktionen af AMPK og pancreas cholesterol ester hydrolase (pCEH). Brugen af bergamot i flere kliniske forsøg har konsekvent vist, at det tolereres godt i undersøgelser fra 30 dage til 12 uger

Påvirker bergamot blodtrykket?

Bergamot. Bergamot æterisk olie kan sænke puls og blodtryk.

Hvilken effekt har bergamot på kroppen?

Forskning peger på bergamot æterisk olies evne til at reducere inflammation, sænke kolesterolniveauet og øge det positive humør. Det kan forårsage hudirritation eller allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Det kan også forårsage lysfølsomhed og bør ikke efterlades på hud, der vil blive udsat for sollys.

Anbefalede: