Logo da.boatexistence.com

Gav levi petras badge?

Indholdsfortegnelse:

Gav levi petras badge?
Gav levi petras badge?

Video: Gav levi petras badge?

Video: Gav levi petras badge?
Video: Levi found his squad - Attack on Titan 2024, Juli
Anonim

Stadig i afsnit 22, Levi gav Petras badge til soldaten for at trøste ham ved at sige, at det er Ivans badge. … Vi ved alle, at Petra virkelig respekterer Levi og (måske) være forelsket i ham. Hvad Levi angår, tog han sig mere af Petra, end han bekymrer sig om resten af sit hold.

Hvorfor tog Levi kun Petras badge?

Mens de var i gang, Levi henvendte sig til en sørgende Dieter og blev tvunget til at give ham Petras plaster, det eneste minde han havde om hende, for på en eller anden måde at trøste ham for hans fejlslagne forsøg på at bringe Ivan tilbage, hvilket også resulterede i Jurgens død.

Gav Levi Ivans plaster?

I slutningen af sæson 1 giver Levi et plaster til en soldat, der havde forsøgt at genoprette sin vens lig. Plastret var frihedens vingers emblem fra spejderuniformen. Levi sagde: 'Dette er et bevis på, at de levede… for mig. Den tilhørte Ivan (soldatens ven).

Elskede Levi Ackerman Petra?

Ikke kun Petra var hengiven til kaptajn Levi, men han håndplukkede hende også til at være i hans særlige operationstrup. Et andet punkt, der viste deres potentiale, var, hvordan hendes død så ud til at påvirke den seje kaptajn, da det senere antydes, at Petra havde følelser for ham, hvilket gjorde deres parring til en tragisk.

Synes Levi, at Petra er sød?

For ikke at nævne det blev bekræftet for et stykke tid tilbage, at Levi så Petra som en sød underordnet, hvorvidt han elskede hende som en betydelig anden var stadig uafklaret, men han bestemt elskede hende i det mindste som en kammerat.

Anbefalede: