Logo da.boatexistence.com

Er tua og taulia beslægtede?

Indholdsfortegnelse:

Er tua og taulia beslægtede?
Er tua og taulia beslægtede?

Video: Er tua og taulia beslægtede?

Video: Er tua og taulia beslægtede?
Video: Norepinephrine in Health & Disease - Dr. David Goldstein 2024, Juni
Anonim

For Maryland QB er Taulia Tagovailoa ikke en byrde at være Tuas bror. Taulia Tagovailoa havde næppe spillet en meningsfuld snap på college-niveau, før han kom med i Maryland-fodboldprogrammet, men alligevel repræsenterede han et friskt udbrud af optimisme.

Er Tua og taulia tvillinger?

Taulia Tagovailoa er ikke kun lillebror til Miami Dolphins quarterback Tua Tagovailoa, han er den startende quarterback for Maryland Terrapins, efter han skiftede fra Alabama inden starten af 2020-sæsonen.

Hvem er Tua-kusine?

Myron Tagovailoa-Amosa er en defensiv linjemand i Notre Dame og er en fætter til de tidligere Alabama quarterbacks Tua og Taulia Tagovailoa. Så har der været nogen familiesnak om dette spil mellem Notre Dame lineman og Miami Dolphins quarterback?

Har Tua en bror?

Den største forskel, der skaber for Terps i 2020, har været breakout-præstationen af anden quarterback Taulia Tagovailoa, yngre bror til Miami Dolphins rookie QB Tua Tagovailoa og en kommende Alabama overførsel.

Spiller en Tagovailoa for Notre Dame?

Tagovailoa-Amosa tog hjem til Ewa Beach, Hawaii, efter sin fars død, og derefter vendte tilbage til Notre Dame efter en uge med sin familie. "Jeg er virkelig velsignet og heldig at være tilbage til træning for mine brødre, mine trænere," sagde Tagovailoa-Amosa den 17. august.

Anbefalede: