Logo da.boatexistence.com

Hvordan opbevarer man tempereret chokolade?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan opbevarer man tempereret chokolade?
Hvordan opbevarer man tempereret chokolade?

Video: Hvordan opbevarer man tempereret chokolade?

Video: Hvordan opbevarer man tempereret chokolade?
Video: Opbevaring af chokolade 2024, Kan
Anonim

Chokolade opbevares bedst på et tørt, køligt, mørkt sted: 13-15°C (55-60°F) er ideel. Opbevar ikke chokolade i køleskabet og stil ikke chokolade ved siden af noget med en stærk lugt – chokoladen vil absorbere lugten og blive forkælet.

Kan du lægge tempereret chokolade i køleskabet?

Den bliver kedelig og blød, og skal opbevares på køl bare for at undgå at smelte. Tempererede chokoladeprodukter forbliver hårde ved kølig stuetemperatur.

Hvor længe kan tempereret chokolade holde sig?

En veltempereret solid chokoladebar, mendiant eller bonbon kan holde op til et år, hvis den opbevares på et køligt, tørt, mørkt sted. Inklusioner (andre ingredienser tilføjet for smag og tekstur, såsom nødder, tørret frugt, s alte osv.)

Kan du beholde tempereret chokolade?

HOLDER CHOKOLADEN I TEMPERT

Mens du laver dine chokolader, skal du holde den tempererede chokolade varm, så den forbliver tempereret. … Placer skålen med chokolade over, ikke i, en skål med varmt, ikke varmt vand, og rør rundt for at holde chokoladen i temperaturområdet efter behov.

Hvad sker der, når du lægger tempereret chokolade i køleskabet?

Hvis de er i for lang tid, eller det er for koldt, kan du skynde dig i temperamentet, hvis den bliver ustabil og blomstrer, vilblive resultatet, når den kommer ud af køleskabet. … Sæt dem derefter i køleskabet igen i ca. 5 minutter; lige nok til at sætte gang i processen. Lad dem derefter sætte sig færdigt ved stuetemperatur.

Anbefalede: