Logo da.boatexistence.com

Hvor er brøksymbolet i word?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er brøksymbolet i word?
Hvor er brøksymbolet i word?

Video: Hvor er brøksymbolet i word?

Video: Hvor er brøksymbolet i word?
Video: Как использовать CASIO fx-83GT X fx-85GTX fx-82spx Casio FX-82DE Scientific Calculator Полное видео руководство 2024, Kan
Anonim

For at skifte til et brøktegn, klik på Indsæt > Symboler > Flere symboler. På rullelisten Undersæt skal du klikke på Talformularer og vælge en brøk.

Hvordan skriver du brøker på et tastatur?

Metode 1 af 3: Indtastning af brøker på en pc. Brug divisionssymbolet for at skrive en brøk. Dette kan gøres ved først at indtaste tælleren (det øverste tal i brøken), skråstreg-tasten (/) og nævneren (det nederste tal i en brøk).

Hvor er symbolikonet i Word?

Go for at indsætte > Symbol. Vælg et symbol, eller vælg Flere symboler. Rul op eller ned for at finde det symbol, du vil indsætte.

Hvad er symbolet for en brøk?

En brøk er et tal, der består af en eller flere lige store dele af en enhed. Det er angivet med symbolet a/b, hvor a og b≠0 er heltal (jf. heltal). Tælleren a af a/b angiver antallet af dele taget af enheden; dette divideres med antallet af dele, der er lig med det tal, der vises som nævneren b.

Hvordan skriver man 1/3 som en brøk?

Svar: Brøkerne svarende til 1/3 er 2/6, 3/9, 4/12 osv. Ækvivalente brøker har samme værdi i den reducerede form. Forklaring: Ækvivalente brøker kan skrives ved at gange eller dividere både tælleren og nævneren med det samme tal.

Anbefalede: