Logo da.boatexistence.com

Var miki matsubara populær?

Indholdsfortegnelse:

Var miki matsubara populær?
Var miki matsubara populær?

Video: Var miki matsubara populær?

Video: Var miki matsubara populær?
Video: Miki Matsubara - Stay With Me HD (Club Mix) 2024, Kan
Anonim

I løbet af 1980'erne og 1990'erne var Miki Matsubara en populær japansk storbypopartist. Hendes berømte karriere er velkendt i Japan og bliver mere populær i Vesten. Miki Matsubara blev født den 28. november 1959 i Osaka, Japan.

Var Miki Matsubara berømt?

Karriere. Matsubara startede sin karriere i 1979 og er kendt fra hitsange som sin debut og det umiddelbare gennembrud " Mayonaka no Door (Stay with Me)", som er blevet coveret af adskillige kunstnere, inklusive Akina Nakamori. … Miki Matsubara modtog en række priser for bedste nye kunstner.

Hvor populært er ophold hos mig Miki Matsubara?

1 hit på Spotify Global Viral-diagram 11 dage i træk og nr. 1 på Spotify US-diagram i 18 dage i træk! 'Stay With Me' af Miki Matsubara har ramt sin 11. dag i træk som nr.1 på Spotify Global Viral Chart, som har omkring 320 millioner følgere rundt om i verden.

Hvorfor er Miki Matsubara populært?

Hvorfor er Matsubaras sang så populær blandt ikke-japansktalende? I et interview med Matsunaga tilskrev Yohei Hasegawa, en DJ, sangens popularitet i Vesten til den eneste engelske sætning: " Stay with me" "Den engelske sætning 'stay with me" ' falder i omkvædet," fort alte han Matsunaga.

Hvad skete der Miki Matsubara?

Miki Matsubara's Untimely Death

Hun forsvandt fuldstændigt fra offentlighedens øjne, og så kom nyheden i 2001, at hun havde kræft i livmoderhalsen i det sene stadie Fort alt af læger, at hun kun havde tre måneder tilbage at leve, fortsatte hun med at kæmpe med sygdommen i tre år og døde den 7. oktober 2004.

Anbefalede: