Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev wishard-hospitalet bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev wishard-hospitalet bygget?
Hvornår blev wishard-hospitalet bygget?

Video: Hvornår blev wishard-hospitalet bygget?

Video: Hvornår blev wishard-hospitalet bygget?
Video: Linie 3 - 10 års Jubilæumshow - 1989 - Filmhygge 2024, Kan
Anonim

The Sidney & Lois Eskenazi Hospital er et offentligt hospital beliggende i Indianapolis, Indiana. Hospitalet er flagskibsmedicinsk center for Eskenazi He alth, grundlagt i 1859 som Indianas ældste offentlige sundhedssystem. Hospitalet drives af He alth & Hospital Corporation i Marion County.

Hvor meget kostede det at bygge Eskenazi-hospitalet?

Det nye anlæg rejser sig mere end 12 etager i luften - et skinnende, effektivt og elegant designet kompleks, der tog fire år at bygge. Til en pris på $754 millioner står Sidney & Lois Eskenazi Hospital i umiskendelig kontrast til det hospital, det erstatter.

Er Eskenazi et undervisningshospital?

Eskenazi He alth-Indianapolis i Indianapolis, IN er en generel medicinsk og kirurgisk facilitet. Det er et undervisningshospital.

Er Eskenazi en del af IU He alth?

Med læger fra IU School of Medicine tilbyder Eskenazi He alth et omfattende udvalg af primær- og specialplejetjenester på dets 315-sengs hospital og 11 lokale sundhedscentre, med særlig vægt på sårbare befolkningsgrupper i Marion County, Indiana.

Hvad var det tidligere navn på Eskenazi Hospital?

Omdøbt Wishard Memorial Hospital i 1975, flere innovationer fulgte med åbningen af Indianas første traumecenter i 1992 (som kun er et af tre voksenniveau I traumecentre i staten) og Richard M.

Anbefalede: